Eilen 29.9.2013 vietimme tyttäremme Helmin ristiäisiä. Juhlat olivat oikein onnistuneet ja lämminhenkiset. Kiitos kummeille ja kaikille vieraille!
Täytekakuksi olin tehnyt Kinuskikissa leipoo -kirjasta kakun nimeltä Suklaa -suosikki. Maku oli kyllä erinomainen ja vieraat kehuivat tätä kovasti! Tätä tulee varmasti tehtyä toistekin.
Ohjeet kakkuun löytyvät myös Kinuskikissan sivuilta; suklaakakkupohja, vadelma-mascarpone-täyte (tämä kaksinkertaisena) ja suklaakuorrutus tummasta suklaasta. Reunoilla on kermavaahtoa ja päällä suklaakerma -pursotus. Koristeet ovat sokerimassaa.
Tässä kakussa on toki monta
eri työvaihetta, mutta asiaa voi helpottaa jos tekee kakkupohjan
etukäteen pakastimeen. Minä tein näin, sillä muuten olisi voinut tulla kiire. :) Koristeetkin olin tehnyt etukäteen jo aiemmin. Ne säilyvät hyvin rasiassa huoneenlämmössä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti