Päivitän blogiini leivontaohjeita omaksi reseptiarkistoksi. Useimmat ohjeet ovat peräisin eri kirjoista, lehdistä ja blogeista. Joskus tulee jotain jopa omasta päästä. Toivottavasti niistä on iloa muillekin!
lauantai 26. lokakuuta 2013
American blueberry cheesecake
Maku -lehdessä ja nettisivuilla oli mehevältä kuulostava juustokakun ohje. Tein tämän amerikkalaisen mustikka-juustokakun viikonlopun herkuksi. Jokin meni paistamisessa pieleen, sillä juustokakun pinta halkesi vähän rumasti keskeltä. Paistoin kakkua tunnin uunissa, mutta varmaan olisi vaatinut vielä lisää paistoaikaa. Kakku jäi keskeltä löysähköksi. Ei se nyt sentään juoksevaa ollut, mutta keskeltä selvästi löysempää koostumukseltaan kuin reunoilta. Maku oli joka tapauksessa hyvä, joten varmaan tätä tulee tehtyä toistekin!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oli oikeinkin makoisaa :)
VastaaPoistaSehän se on pääasia! :D
Poista