Ihanan kirpsakka jälkiruoka, jota kermavaahto mukavasti pehmentää.
300 g tyrnimarjoja
1.5 dl sokeria
6 dl vettä
2 rkl perunajauhoja
0.5 dl kylmää vettä suurustamiseen
2 tl vaniljasokeria
Keitä tyrnimarjoja, sokeria ja vettä muutaman minuutin. Paseeraa marjat siivilän läpi niin, että siemenet ja kuoret jäävät siivilään ja saat tasaisen nesteen.
Sekoita perunajauhot kylmään veteen ja suurusta sillä kiehuva kiisseli. Keitä miedolla lämmöllä 3 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Lisää lopuksi vaniljasokeri.
Nam! Kauniin värinen ja herkullisen terveellisen näköinen jälkiruoka.
VastaaPoistaKiitos! Pitäähän sitä välillä "terveellisestikin" herkutella! :D
Poista