keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kinuski-vadelma juustokakku



Tällä kertaa tein äitienpäiväksi juustokakun Kinuskikissan ohjeella. Niillä kun harvoin epäonnistuu! Samanlainen ohje on Kinuskikissa leipoo -kirjassa, jonka mukaan pohja tehdään Digestive -kekseistä ja kinuski valmistetaan muscovadosokerista. Tein tuon kirjan ohjeen mukaan. Muscovadosta tuli mielestäni tosi hyvä ja tumma maku! Kukkakoriste kakun päällä on tehty sokerimassasta.

Jotain sähläsin liivatteiden kanssa kun täyte jäi hieman löysäksi. Tai sitten pakastevadelmat vetistivät tuota täytettä. Muuten tämä oli todella maukas kakku! Pitää koittaa tehdä tuo uudemman kerran sitten kun tuoreita vadelmia on saatavilla. 

Äitienpäivän kukkakimppu.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti