maanantai 30. syyskuuta 2013

Helmin ristiäiskakku

Eilen 29.9.2013 vietimme tyttäremme Helmin ristiäisiä. Juhlat olivat oikein onnistuneet ja lämminhenkiset. Kiitos kummeille ja kaikille vieraille! 


Täytekakuksi olin tehnyt Kinuskikissa leipoo -kirjasta kakun nimeltä Suklaa -suosikki. Maku oli kyllä erinomainen ja vieraat kehuivat tätä kovasti! Tätä tulee varmasti tehtyä toistekin.



 
Ohjeet kakkuun löytyvät myös Kinuskikissan sivuilta; suklaakakkupohjavadelma-mascarpone-täyte (tämä kaksinkertaisena) ja suklaakuorrutus tummasta suklaasta. Reunoilla on kermavaahtoa ja päällä suklaakerma -pursotus. Koristeet ovat sokerimassaa. 

Tässä kakussa on toki monta eri työvaihetta, mutta asiaa voi helpottaa jos tekee kakkupohjan etukäteen pakastimeen. Minä tein näin, sillä muuten olisi voinut tulla kiire. :) Koristeetkin olin tehnyt etukäteen jo aiemmin. Ne säilyvät hyvin rasiassa huoneenlämmössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti