keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Valkosuklaa-turkinpippuri konvehdit

Tässäpä mainio makuyhdistelmä joko itselle herkutteluhetkiin, tai lahjaksi läheisille! Minä paketoin näitä jo sellofaaniin, jotta ei tulisi itse herkuteltua kaikkia...

 

Näiden valmistamiseen tarvitaan valkosuklaata, turkinpippuri crushia ja konvehtimuotit. Käytin silikonikonvehtivuokaa, jossa on muotit 15 konvehdille. 
 
Ohjeen alkuperä on Kinuskikissalta, jonka mukaan tein. Tuolla oli myös hyvät ohjeet suklaan temperointiin. 200 grammasta suklaata riitti hyvin 15 konvehtiin ja jäi vähän ylikin.  
Suosittelen kokeilemaan! 

Tähän sopisi varmasti myös sitruunan makuinen valkosuklaa (Fazer) oikein mainiosti. 

2 kommenttia:

  1. Näin herkullisia konvehteja ei oo kukaan syöny ikinä missään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, törkeän hyviä kyllä ovat!

      Poista